Sunnuntain tunnelmat kuvina

Hirvi! Kilpailut kilpailtiin Megalinkin elektronisiin taululaitteisiin ja VS10-Servicen valmistamiin liikkuvan maalin ratoihin.

 

Erkki Elkelä kummastelee näytön piirtämiä osumia.

 

M50 -sarjan ilmaluodikon finaalissa vakaita piippuja. Kuvassa etummaisena Jukka Kiimalainen.

 

Kympin voi ampua luodikossakin monella otteella! Kuvassa ylhäältä Jukka-Pekka Jokela, Juha Ikola ja Sauli Nuora.

 

M -sarjan hirven voitti Krister Holmberg uudelle Suomen ennätystuloksella 195! Tulos on myös uusi lajiennätys. Hopeaa Sami Heikkilä, pronssia Heikki Lähdekorpi ja muut palkitut vasemmalta Timo Pylsy, Niklas Hyvärinen, Vesa Saviahde, Juuso Väätäinen ja Timo Tolonen.

 

N -sarjan hirven voitti Päivi Vähä-Jaakkola, hopeaa Elli Räsänen ja pronssia Minna Suomalainen. Muut palkitut vasemmalta alkaen Henna Vehviläinen, Marika Karisjoki ja Krista Wegelius.

 

N50 -sarjan hirven voitti Sirkka Savukari, hopealle Tiina Aalto ja pronssille Aija Kestilä. Muut palkitut vasemmalta Anja Peltoniemi, Helena Hurskainen ja Päivi Hattinen.

 

N65 -sarjassa hirven mestaruutta tuuletti Arja Hakala! Hopealla Helena Matero ja pronssilla Anneli Viljanen. Muut palkitut vasemmalta Kaija Häyrinen, Marjatta Laine ja Sirkka Ranta.

 

M50 -sarjan luodikon mestariksi nousi ratkonnan napakympillä Vesa Santakangas, hopealle samalla tuloksella 191 Pertti Miettinen ja pronssille Kari Puustinen. Muut palkitut vasemmalta Jukka Kiimalainen, Kari-Matti Reijola ja Keijo Aalto.M60 -sarjan luodikossa kultaa Reijo Huotari, hopeaa Heikki Saarinen ja pronssia Reino Uuttu. Muut palkitut vasemmalta Erkki Elkelä, Heikki Säynätmäki ja Veikko Ala-Kahrakuusi.

 

M70 luodikon mestari Veikko Hakala, tiukan uusinnan jälkeen hopeaa Jyrki Varis ja pronssia Keijo Järvenpää. Muut palkitut vasemmalta Ossi Heikkilä, Erkki Perälä ja Jouko Mutka.

 

M80 -sarjan luodikon kultaa Ailo Eskola, hopeaa Taisto Nikku ja pronssia Kari Lahti. Muut palkitut vasemmalta Olavi Mäkäräinen, Seppo Dahlqvist ja Markku Laine.S20 -sarjassa hirven mestaruuden voitti Heikki Jetsonen, hopeaa Jani Huhti ja pronssia Sami Jetsonen. Kuvassa neljäntenä Aleksi Hännikäinen. Viides Daniel Torsell ja kuudes Liina Laine.

 

 

S17 -sarjan hirvessä kultaa Jesse Pöyliö, hopeaa Antti Santakangas ja pronssia Niko Shemeikka. Neljäs Jonna Mauno, viides Juuso Ahola ja kuudes Roni Isokääntä.

 

 

S15 hirven Suomen mestari Ville Koskinen, hopeaa Ida Heikkilä ja pronssia Aapo Väliaho. Kuvassa neljäs Kalle Raikaa ja viides Toni Annala. Kuudentena Mikko Ketola.

 

Miesten hirven joukkuemestari Uusimaa, hopealle Pohjois-Häme ja pronssille Pohjois-Savo.

 

Naisten hirven joukkuemestaruuden voitti Satakunta, hopeaa Pohjois-Savo ja pronssia Keski-Suomi.

 

Miesten luodikon joukkuemestaruuden vei Pohjois-Savo, hopeaa Pohjois-Häme ja pronssia Etelä-Häme.

 

Kilpailujen johtaja Matti Suoranta ojentaa Lapin piirin Marianna Möllärille kisakarhun. Ensi vuonna ilma-aseiden SM-kisat ovat Rovaniemellä!

 

Halli tyhjeni nopeasti ja tehokkaasti. Kisa-areena toimi erinomaisesti.

 

Talkooväkeä yhteiskuvassa. Kiitos kaikille osallistuneille onnistuneista kisoista!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s