OHJEITA KILPAILIJOILLE

KILPAILUOHJEET

 

Ladattavia kilpailuohjeita (.docx):   

Yleiset kilpailuohjeet

Elektroninen ilmaluodikko

Elektroninen ilmahirvi

 

PARKKEERAUS

Parkkeeraaminen Messukeskuksella kuvassa punaisen rajaamalla alueella.

LAJIT

Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa:

– Ilmahirvi

– Ilmaluodikko

 

SÄÄNNÖT

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita. Kilpailussa käytetään Megalinkin elektronisia taululaitteita.

 

 

KILPAILUKESKUS

Kilpailukeskuksena toimii Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, D-halli, Ilmailunkatu 20. Messukeskus opasteet löytyvät Tampereen sisääntuloväyliltä sekä kisajärjestäjän lähiopasteet D-hallin luona.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti Messu- ja Urheilukeskuksen alueen p-paikoilla on maksullista ja Tampereen pysäköinninvalvonnan piirissä. D-hallin lähellä on vain invamerkillä varustettuja pysäköintipaikkoja. Pysäköintialueista lisää kisajärjestäjän sivuilla.

 

 

ASETARKASTUS

Ulkona ja D-hallin ulkopuolella liikuttaessa aseet ON KULJETETTAVA SUOJUKSESSAAN!

Asetarkastukset alkavat perjantaina 7.4.2017 klo 12.00 ja kilpailijan aseen on oltava tarkastettuna vähintään 15 minuuttia ennen hänen oman eränsä alkua, myös loppukilpailussa. Ilmahirviampujan osalta tarkastetaan myös ampujan vaatetuksen valmiusmerkki. Ilma- ja CO2-kivääreissä ei saa käyttää säiliötä, jonka käyttöikä on päättynyt. Omat S13 -sarjan ampumatuet tulee tarkastaa ennen kilpailua.

Kilpailuissa ei saa käyttää taululaitteiden rikkoutumisen ja turvallisuuden vuoksi sellaisia aseita, joiden luodinlähtönopeus on yli 230 m/s.

SM-mitalistien aseet tarkastetaan uudelleen loppukilpailun jälkeen.

 

ASEIDEN KOHDISTUS

Lajikohtaiset kohdistuspaikat on D-hallissa.

 

TÄYTTÖILMA

Asetarkastuksessa olevalla  paineilmapullolla voi täyttää asesäiliönsä 2€/täyttö, oma adapteri mukaan.

 

ASE- ja VARUSTESÄILYTYS

Yön yli säilytys tapahtuu D-hallissa, siihen varatussa erillisessä tilassa. Kilpailun aikana D-hallissa varustesäilytykseen osoitetuissa tiloissa ja käytävän pukuhuoneissa. SÄILYTYS ON OMALLA VASTUULLA!

 

PALKINTOJEN JAKO

Palkintojen jakotilaisuus D-hallin auditoriossa, palkinnon saajille on varattu paikat sarjoittain ja lajeittain auditorion katsomon etuosassa. Heitä pyydetään saapumaan paikalle n. 15 min. ennen tilaisuuden alkua.

Kunniapalkinnot jaetaan M-sarjassa 8 parhaalle ja muissa sarjoissa 6 parhaalle. S13 sarjassa palkitaan kaikki osanottajat. Lajimestareille jaetaan palkinnot sunnuntaina, lajimestarin palkinnosta kilpailevat kaikki muut paitsi tukiampujat. Palkintoja ei toimiteta postitse.

 

MAJOITTUMINEN

Erityistä yhteismajoitusta ei ole järjestetty. Hotellit ym. tarjonta löytyy hakusanalla: Visit Tampere

 

RUOKAILU

Kilpailupaikalla D-hallissa ei ole erillistä ruokailua kisavieraille. Messukeskuksessa toimii useita Finnrestan kahviloita ja ravintoloita, joissa kisavieraat voivat ruokailla. Lisätietoja Tampereen Messujen kotisivuilta.

Mainokset